OFERTA 2012-13

H
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
8

9

APUNTS DEL NATURAL
David Sanmiguel
COACHING + TÈCNIQUES MIXTES
Josep Asunción
COLOR
Gemma Guasch
PINTURA ZEN
Josep / Gemma
9:30-13,30H
10

11

12

13

14

15

16

17
COACHING + TÈCNIQUES MIXTES
Gemma Guasch


FIGURA HUMANA
Josep Asunción

18


19


20Coaching
Assessorament professional per tal de madurar el llenguatge pictòric personal i assolir un bon nivell en la obra pròpia. 
NOVETATS PEL PROPER CURS:
·         només es contempla la modalitat presencial
·         compartiran l’aula amb el laboratori de Tècniques mixtes, en el qual s’incorpora la col·laboració d’un professional extern per a introduir noves tècniques que es podran aprofitar per a l’obra pròpia si ho consideren adient.
·         Si el grup de dilluns a la tarda fos massa nombrós, s’obrirà un segon grup exclusiu de tècniques mixtes el dimecres a la tarda, a càrrec d’Imma Simó. Donat aquest cas, les col·laboracions de la Imma Simó a Coaching es mantindrien.
DURADA: d’octubre a juny
SESSIONS:  matí:  DIMECRES, de 9 a 13h (amb Josep Asunción)
                       tarda: DILLUNS DE 17 A 21 h (amb Gemma Guasch)
COL·LABORACIONS: Imma Simó (creació de blogs, transfers i collage virtual) al llarg del SEGON TRIMESTRE
PREU:  mensual 100€. quadrimestral 427€ (5% dte). anual 810€. (10% dte). + matrícula general= 90€ (vàlida per tos els cursos,conferències, marató de dibuix dels dies 12,13 i 14 de setembre)Laboratoris
COLOR
Laboratori de recerca entorn al color.
·         Aplicació del color en l’obra d’art. Resolució de projectes pictòrics personals, ja siguin figuratius o abstractes, atenent a les gammes i la composició. L’objectiu del laboratori és aprofundir en els aspectes cromàtics basics en l’obra: tons, valors, saturació-neutralització, gammes cromàtiques tradicionals i noves, interacció de color, psicologia del color... 
·         Aplicació del color en diverses tècniques de l’acrílic i de l’aquarel·la,  pel que aquelles persones que ens han manifestat interès en seguir treballant l’aquarel·la o acrílic, poden inscriure's aquí.
DURADA: d’octubre a juny
SESSIONS:  matí: DIJOUS de 9 a 13h
DINAMITZACIÓ: Gemma Guasch
PREU:  mensual 100€. quadrimestral 427€ (5% dte). anual 810€. (10% dte). + matrícula general= 90€ (vàlida per tos els cursos,conferències, marató de dibuix dels dies 12,13 i 14 de setembre)


PINTURA  ZEN
Desenvolupament, al llarg del curs, dels continguts ampliats dels workshops de cap de setmana del curs anterior: 1. El traç, 2. El color, 3. La pell
DURADA: d’octubre a juny
SESSIONS:  matí: DIVENDRES de 9,30 a 13,30h
DINAMITZACIÓ : Gemma Guasch i Josep Asunción
COL·LABORACIONS SETMANALS: Alfonso Cobas (respiració relaxació)

PREU:  mensual 100€. quadrimestral 427€ (5% dte). anual 810€. (10% dte).+ matrícula general= 90€ (vàlida per tos els cursos,conferències, marató de dibuix dels dies 12,13 i 14 de setembre)
El preu ja inclou les col·laboracions.FIGURA HUMANA
No és un curs bàsic per aprendre a pintar la figura humana, sinó un laboratori per a investigar en les possibilitats artístiques del cos humà.

·         El cos humà com a eix temàtic. Expressió i moviment - Silenci i contenció. La pell.
·         Es treballaran tècniques pictòriques i fotogràfiques. En petit i gran format.
·         No cal coneixements previs de fotografia ja que es treballarà la fotografia de forma puntual i en un nivell molt elemental, per a obtenir imatges del cos que després es continuaran treballant amb pintura.
·         El laboratori de FIGURA HUMANA està concebut amb la intervenció puntual d'altres pintors professionals que conduiran exercicis concrets.

DURADA: d’octubre a juny
SESSIONS:               tarda: DIJOUS, de 17 a 21h
DINAMITZACIÓ :      Josep Asunción
COL·LABORACIONS:        Perico Pastor (novembre),
                                               Rosa Serra (gener),
                                               Julio Vaquero (març)

PREU:  mensual 130€. quadrimestral 555€ (5% dte). Anual 1053 €. (10% dte). + matrícula general= 90€ (vàlida per tos els cursos,conferències, marató de dibuix dels dies 12,13 i 14 de setembre)
El preu és més alt perquè inclou 20 sessions amb models (femenins i masculins) i les col·laboracions externes.TÈCNIQUES MIXTES
Investigar el comportament de la  mescla de diverses tècniques pictòriques. Tècniques seques i humides.  Grasses i magres. Transfers i collage digital
·         Conèixer les diferents tècniques i entendre com interactuen. Investigar en els efectes que es produeixen  i  aplicar-ho en diferents suports.
·         Aplicació de les tècniques en l’obra d’art. Resolució de projectes pictòrics personals, ja siguin figuratius o abstractes.
·         Compartirà l’aula amb les persones de coaching, que seguiran el ritme del laboratori quan ho considerin adient per la seva obra personal.
DURADA: d’octubre a juny
SESSIONS:          matí:  DIMECRES, de 9 a 13h (amb Josep Asunción)
tarda: DILLUNS DE 17 A 21 h (amb Gemma Guasch)
si el grup de dilluns, compartit amb coaching,  fos massa nombrós, s’obrirà un segon grup el dimecres a la tarda (amb Imma Simó)

COL·LABORACIONS: Imma Simó (tranfers i collage digital) al llarg del SEGON TRIMESTRE
PREU:  mensual 100€. quadrimestral 427€ (5% dte). anual 810€. (10% dte)+ matrícula general= 90€ (vàlida per tos els cursos,conferències, marató de dibuix dels dies 12,13 i 14 de setembre)
El preu inclou les col·laboracions.APUNTS DEL NATURAL
Aprendre a plasmar la realitat de manera clara, precisa i fresca amb diferents tècniques i suports. Treballant des de diferents tècniques tant des de la pintura com des del dibuix.
DURADA: d’octubre a juny
SESSIONS:  matí: DIMARTS, DE 9 A 13h
DINAMITZACIÓ : David Sanmiguel
PREU:  mensual 105€. quadrimestral 449€ (5% dte). anual 850€. (10% vdte) + matrícula general= 90€ (vàlida per tos els cursos,conferències, marató de dibuix dels dies 12,13 i 14 de setembre)
El preu inclou els models (figura i objectes naturals).Cap comentari:

Publica un comentari